İLK | ORTAOKUL

AND | FEN LİSESİ

Daha Fazlası

Deneyimli Kadro

1992 yılından günümüze ulaşan Çağdaş Bilim Okulları, ilk olarak yıllarca dershane olarak hizmet vermiş sonrasında gittikçe büyüyen bir aileye dönüşmüştür. Bu nedenle uzun süredir bizlerle birlikte olan eğitim kadromuz, tüm sınav sistemlerine hakim olup, sınav sistemlerinde herhangi bir değişiklik olduğunda duruma hızlıca adapte olarak öğrencimizi en doğru şekilde sınavlara hazırlamaktadır.

K12 Bütünlüğü

Anlamı “K” Kindergarten’in başharfi, 12 rakamı da üniversite veya kolej öncesi son sınıftan gelmektedir. Kreş'ten Üniversiteye süren bir yolculukta öğrencilerimizi aynı çatı altında devamlılık sağlamalarını amaçlayan okulumuzda. Kreş-Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Anaadolu&Fen Lisesi birimlerimiz bulunmaktadır.

Çok Dilli Eğitim

Okulumuzda İngilizce, Almanca ve İspanyolca dersleri verilmektedir. Ana Yabancı Dilimiz olan İngilizce'ye Kreş'ten başlayan öğrencilerimiz, İlkokula geldiklerinde 2. Yabancı Dil ile karşılaşıp Lise son sınıfa kadar istedikleri bir yabancı dil (Almanca-İspanyolca) eğitimiyle devam etmektedirler.

Bizi Neden Seçmelisiniz?

Bir çok nedenden sadece bazıları...