Öğrencilerine ve velilerine en doğru, kaliteli hizmeti vermeyi ilke edinen Çağdaş Bilim Okulları, öğrencinin eğitimindeki gelişmeleri velilerinin de yakından izleyebilmesi için 2019-2020 eğitim öğretim yılı itibari ile internet tabanlı K12NET sistemini kullanmaya başladı.

K12NET, öğrencilerin eğitim durumunu detaylı bir şekilde inceleyebilme imkanını sunan birçok menüye sahiptir. Öğrencilerin eksik olduğu konu ve dersleri kolaylıkla görmelerini sağlayan K12NET, ayrıca öğretmenlerin de öğrencilerinin eksik konularını tamamlama ya da pekiştirme yolunda onları etüt ya da bireysel çalışmalara yönlendirebildikleri, öğrenci ve velinin kendi istekleri ile bu çalışmalar için randevu alabildikleri özellikleri vardır.

K12NET ile veli, öğrenci hakkındaki en son bilgilere istediği zaman istediği yerden ulaşabilir.

Bunun için tek yapılması gereken internet bağlantısı olan bir bilgisayardan http://cagdasbilim.k12net.com sitesine bağlanarak veya akıllı telefon aracılığıyla App Store ya da Google Play’den “K12net Mobil” uygulamasını indirerek, kendisine özel kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme bağlanmaktır.

Bu sistemi kullanarak veliler, öğrencinin dersleri ve ödevleri hakkında detaylı bilgilere erişebileceklerdir.

K12NET sadece veliye değil öğrenciye de açık olan bir sistemdir. Bu sayede öğrenciler de kendi durumlarını yakından inceleyebilme ve çalışma disiplinini oluşturabilme olanağını elde eder.

Siteye ulaşmak için TIKLAYINIZ.