Değerli velilerimiz,

Eğitim alanında yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaların amacı, Cennet Marmaris’imizin eğitimde hak ettiği yeri almasıdır. Bunun sonucu Çağdaş Bilim Koleji bünyesinde, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi okullarına yatırım yaptık. Böylece bir idealimizi gerçekleştirmiş olduk.

Alanında uzman, deneyimli ve geniş eğitim kadrosu ile pırıl pırıl geleceğe umutla bakan öğrencilerimizle hedefimiz, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır. Bu yolda koşulsuz ve sınırsız sevgimiz, hiçbir zaman tükenmeyecek hoşgörümüzle yetiştirdiğimiz, evrensel bilginin gerçekliğinde, teknolojiyi ve yenilikleri takip eden nice başarılı öğrencimiz ile bu yolda daha da sağlam adımlarla yürüyoruz. Elbette başarı salt akademik başarı ile olmuyor. İstiyoruz ki öğrencilerimiz her alanda kendini gerçekleştiren özgün bireyler olarak yetişsin. Bu sebeple görsel sanatlar ve spor ile öğrencilerimizin gelişimini destekliyoruz.

Sevgili gençler,

Tek hedefimiz, sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlayabilmek. Sizlerden beklentimiz, bıkmadan yorulmadan çok çalışarak Atatürk’ün gösterdiği hedefe yürümeniz ve bu güzel yurdumuzun çağdaş uygarlık seviyesine yükselmesini sağlamanız.

Bunu başaracağınıza inancımız tamdır.

Bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyor, saygı ve sevgi ile sizleri selamlıyorum.

Hemen Ara!