2019-2020 Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı

Başvuru süreçlerinde kontenjanların tamamının kısa sürede dolduğu “Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı” 22-23 Şubat tarihlerinde ortaokul ve lise kampüslerinde Marmaris halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Sınava katılımın neredeyse yüzde yüz olduğu sınavlarımız toplam 4 oturum olarak 2 güne yayıldı.

5, 6 ve 7. sınıflar 22 Şubat 2020 Cumartesi günü ortaokul kampüsünde, 9,10 ve 11. sınıflar ise yine aynı gün lise kampüsünde düzey belirleme sınavlarını gerçekleştirdiler.

23 Şubat 2020 Pazar günü ise 4. Sınıflar ortaokul kampüsünde, 8. Sınıflar da lise kampüsünde bursluluk sınavlarını gerçekleştirdiler.

2 günlük sürede sınavlarda ter döken bütün öğrencileri kutlar, kontenjanları kısa sürede doldurup yoğun katılım gösteren Marmaris halkına teşekkürlerimizi sunarız.

Çağdaş Bilim Okulları olarak hiçbir zaman bize olan güveninizi boşa çıkarmadık, bundan sonra da boşa çıkarmayacağız ve her zaman Çağdaş Bilim çatısı altında “Dünya Vatandaşı Çağdaş Nesiller” yetiştirmeye devam edeceğiz.