ÖZEL ÇAĞDAŞ BİLİM FEN LİSESİ MUĞLA ARGE AKREDİTASYON AĞINA DAHİL OLDU

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği’nin eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarına yönelik programı olan ve 2021-2027 dönemini kapsayan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi alanında Erasmus Akreditasyonu almıştır. Belirlenen Akreditasyon hedeflerinin gerçekleştirilmesi için dinamik yapıda her yıl yenilenen bir konsorsiyum oluşturulacaktır. Oluşturulacak olan konsorsiyum üyesi okullar öğretmen ve öğrencilerinin Erasmus+ programlarından en üst seviyede faydalanması ve Erasmus Strateji Planına uygun olarak faaliyet gerçekleştirmesi önem arz etmektedir. Bu bağlamda Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu İl Konsorsiyum Üyesi olmak isteyen okullar Nisan ayı içerisinde başvuru yapmış olup, MUĞLA ilinde 108 okul arasından okulumuz Özel Çağdaş Bilim Fen Lisesi konsorsiyum üyesi okul olmaya hak kazanmıştır. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı içerisinde okulumda öğrenci/öğretmen yurtdışı hareketliliğini de içeren uluslararası projeler gerçekleştirilecektir. Yabancı dil öğretimini her zaman ön planda tutan okulumuzda yabancı dili araç olarak kullanan öğrenciler yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır.