Uzaktan Canlı Eğitim, çeşitli eğitimsel yöntemler ve teknikler aracılığıyla mekan ile bağlantılı sınırlamaları kaldırarak, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesini sağlayan, günümüzün popüler eğitim yaklaşımlarından birisidir.

Anlaşılacağı üzere Uzaktan Canlı Eğitim yaklaşımı, mekandan bağımsız bir eğitim ortamı sunar. Uzaktan Canlı Eğitimin oldukça geniş bir uygulama alanına sahip olduğu rahatlıkla söylenebilmektedir. Bu bağlamda, geleneksel yaklaşımlara göre son derece dinamik bir yapıya sahip olan Uzaktan Canlı Eğitim, öğretim programlarında hem konu hem de yöntem bağlamında önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle bilgisayar teknolojisinin önderliğinde sunulan bu yöntem ile öğrenciler, öğretmenleri tarafından sunulan dersleri takip edebilmektedirler. Anında geri bildirim alınacak şekilde tasarlanmış yapılarla zenginleştirilmiş materyaller içeren bir çalışma ortamı, öğrenciye daha kalıcı ve zevkli öğrenme yaşantıları sağlamaktadır.

Çağdaş Bilim Okulları olarak ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bu olumsuz süreçte, çocuklarımızın derslerinden geri kalmamaları adına Uzaktan Canlı Ders Sistemi’ni devreye sokuyoruz. Öğrencilerimiz belirli bir mekandan bağımsız kalarak, kendi ders öğretmenleriyle evlerinden canlı olarak derslerini takip edebilecek ve eğitimlerinden geri kalmayacaklardır.

uzem.cagdasbilim.k12.tr sistemine giren öğrenciler sayfalarında bütün dersleri göreceklerdir, fakat sadece zamanı gelen derslerine giriş yapabileceklerdir.

Derslerimize katılım bilgisayar ya da akıllı cihazlardan yapılacaktır.

Derse Giriş Yapmak İçin

Websitemizin anasayfasında kırmızı renkle yazılan “CANLI DERS SİSTEMİMİZE BAĞLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ” yazısına tıklayarak sisteme giriş yapınız.

Uzaktan Eğitim Öğrenci Girişi, öğrencilerimizin T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile sağlanacaktır.

Sisteme giriş yapıldığında öğrencilerimiz ekranlarında canlı dersleri görecek ve katılacaklardır.

Ülkemiz olarak geçirdiğimiz bu süre zarfında öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize sağlıklı günler dileriz.
#evdekal #okulevesığar #cagdasbilim