Okulumuzun kurucu olduğu Romanya, Sırbistan ve Türkiye ortaklı etwinning projemiz Kasım ayı itibariyle başladı. Okulumuz öğretmenleri Gizem ÇOLAK Muharrem ÖZALP ve Gülşah TUĞCU ÜNAL rehberliğinde proje etkinliklerimiz uygulanacaktır.

Öğrencilerin spor yaparak bunu hayat felsefeleri haline getirmelerini hedefliyoruz. Sporu açık alanda doğayla iç içe çeşitli aktiviteler yapmayı amaçlıyoruz. Bu ortamda öğrencilerin enerjilerini daima yüksek tutmalarına yardımcı olarak vücutlarını zararlı uyaranlara karşı korumak , bağışıklık sistemlerini güçlendirmek , özgüven sağlamak, zihinsel ve fiziksel yönden sağlıklı bireyler olmalarını amaçlıyoruz. Her ay hava şartlarına bağlı olarak da bisiklete binme, trekking yapma, belirli hedeflere birlikte koşma, oryantring vb uygulamalar ile doğayı daha temiz tutma ve buna benzer uygulamalar ile etkinlikler yapmayı hedefliyoruz.