Güvenli İnternet Günü

Safer Internet Day 2021

Okulumuzun kurucusu olduğu eTwinning projemiz “Doğada Sporumu Yapıyorum, Sağlıklı Yaşıyorum” kapsamında gerçekleştirilen, öğrencilerimizle birlikte başka ülkelerden okulların ve öğrencilerininde katıldığı Güvenli İnternet Günü mozaik etkinliğimiz.

Güvenli İnternet Günü (GİG) , dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle, INSAFE/INHOPE ortak ağı tarafından her Şubat ayında organize edilmektedir. Her yılın ikinci ayının ikinci haftasının ikinci günü kutlanan Güvenli İnternet Günü ‘ne katılan milyonlarca insan, olumlu değişime ilham vermek, çevrimiçi güvenlik konularıyla ilgili farkındalığı arttırmak ve dünya genelindeki etkinliklere katılmak için bir araya gelmektedir.

Photo mosaic by: publicguest @ Mosaically